Ga naar de inhoud

“The single biggest problem in communication is the illusion that it has taken place.”
― George Bernard Shaw

Projecten

We helpen Uw idee tot leven brengen

Van idee naar realiteit

Problemen oplossen, processen stroomlijnen, knelpunten wegnemen. Daar draait het om.

Bij Apisoft doen we er alles aan om uw idee binnen een zo kort mogelijke tijd te realiseren, zonder in te leveren op kwaliteit. Hoe doen we dat? Doorvragen, uitdagen, gebruik maken van de nieuwste tech tools en vooral door te fungeren als technische partner tijdens de conceptie, ontwikkeling en uitrol van uw nieuwe product.

Woonkeur inspectietool

Om inzicht te krijgen in de levensloopbestendigheid van een woning is het Woonkeur keurmerk in het leven geroepen. Een woning wordt geïnspecteerd op een groot aantal punten om zo tot een eindoordeel te komen. In opdracht van certificatie instelling SKW is een inspectietool ontwikkeld op basis van Laravel en Vue waarmee de inspecties in realtime met een smartphone of tablet kunnen worden uitgevoerd.

Mijn pas omgevingen

De vraag: het koppelen van een gebruikers account aan een fysieke kaart in opdracht van Groupcard B.V. Een gebruiker kan saldo opvragen, transacties inzien en opwaarderen van het saldo. Er is een Vue standalone frontend opgeleverd, inclusief hosting en inrichting op Heroku. Elke omgeving is uniek te maken doormiddel van variabelen. Denk hierbij aan kleuren, logo’s en informatieteksten. Het geheel is volledig responsive.

Examen administratie

In opdracht van Pernexus B.V. een V2 versie gebouwd van examen administratie software Perscriptum. Alle processen rondom het verwerken van kandidaatgegevens, genereren van certificaten, inschrijven voor examens allemaal via één applicatie.

ProInspect

Vanuit diverse organisaties kwam de vraag om een inspectietool die voor elke vorm en soort van inspectie kon worden ingezet. Vanuit deze vraag is op basis van Laravel, Vue en IONIC een web applicatie en een hybride mobile app gemaakt. Er kan offline worden geïnspecteerd voor wanneer er geen internet verbinding beschikbaar is.

TESTIMONIALS

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

Elmer is indeed a great personality and amazing client. Apart from knowing his products as his own children he is a developer himself with a huge technical background and potential. Because of his deep knowledge he always gave super detailed instructions which helped our team move forward much faster

Roman Vasylyna

PROJECT MANAGER @ SOLID SOLUTIONS

Ik heb tijdens een aantal projecten mogen samenwerken met Elmer van Apisoft. Hij is een creatieve en gedreven projectmanager en senior developer die in staat is om in zijn eentje een concept volledig zelfstandig uit te bouwen tot een volwassen product. Ik zou Apisoft zeker aanraden als software development partner

Gerwin Veenstra

PRODUCT OWNER @ DEFACTO

Interesse gewekt?

Klik op de onderstaande knop om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan. De koffie staat klaar.